Supralux Fadekor Mahon 5 L

Rating: 

981312949

Scurta descriere:

Lazur subţire pentru lemn, pe bază de apă, cu conţinut de ceară naturală. Culoare mahon.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
51,50lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Supralux Fadekor Mahon 5 L:

Supralux Fadekor este un impregnant pe bază de apă cu un conţinut de ceară naturală şi este indicat pentru protecţia  si decorarea suprafetelor nefinisate din lemn, aflate la exterior: garduri, pergole sau chioscuri. Penetrează fibra lemnoasă şi formează un strat cu rol decorativ şi rezistent la acţiunea vântului, a razelor solare, a ploii sau îngheţului. Se aplică uşor şi nu curge. Este interzisă aplicarea pe suprafeţe lemnoase care intră în contact direct cu alimente, furaje sau apă potabilă.

Specificatii produs:

AmbalareCutii plastic 5 L
DestinatieProtectia suprafetelor lemnoase nefinisate la exterior: garduri, pergole sau chioscuri. Nu se aplica pe suprafete expuse traficului. 
Mod de aplicareSe vor aplica 2 - 3  straturi de produs, aplicate la interval de 2 - 4 ore dar nu mai mult de 3 zile. Suprafeţele anterior vopsite sau lăcuite se decapează şi se şlefuiesc până la lemn curat şi sănătos după care aplica sistemul de mai sus.
Consum orientativ10 - 12 m² / litru/strat pentru lemn finisat, 6 – 8 m²/ litru/strat pentru lemn nefinisat; cifrele sunt orientative şi pot depinde de esenţa lemnului, calitatea suprafeţei sau condiţiile atmosferice la momentul aplicării.
Timp de uscareIn condiţii de temperatură + 20°C şi max. 65% umiditate relativă a aerului, la atingere - 2 ore, în profunzime - 4 ore; între straturi – 2- 4 ore. La temperaturi scăzute şi grad de umiditate ridicat aceşti timpi se prelungesc.
Temperatura punere in operaIntre +10oC şi +25oC
Utilizabil24 de luni de la data fabricatiei, in ambalaj original, inchis ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5oC si 30oC, ferite de surse radiante de caldura

Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!