Diluant Hammerite 0.5 L

Rating: 

981300645

Scurta descriere:

Diluant special, incolor, pentru emailul Hammerite, ambalaj 0.5 L

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
18,56lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Diluant Hammerite 0.5 L:

Diluantul Hammerite este un produs recomandat pentru curatirea si intretinerea uneltelor folosite la aplicarea vopselelor din gama Hammerite precum si pentru indepartarea petelor de grasime, sare si rugina de pe suprafetele metalice, inaintea vopsirii cu emailul Hammerite. 

Specificatii produs:

AmbalareCutii metalice 0.5 L
DestinatiePentru curatirea si intrertinera uneltelor de vopsit, dupa utilizarea si aplicarea emailului Hammerite, dar si pentru indepartarea petelor de grasime, sare si rugina. 
Mod de aplicare

a) pentru curatirea si intretinerea uneltelor: acestea se vor curata imediat dupa utilizare; se va curata, in prealabil, de excesul de email Hammerite; se vor introduce in cutia cu diluant sau se va folosi un alt recipient metalic in care s-a turnat in prealabil diluant; ulterior se vor clati cu o solutie de apa cu detergent.

b) pentru curatarea suprafetelor metalice: se va utiliza o carpa sau o perie pe care s-a aplicat diluant si apoi se vor indeparta petele de grasime, sare si rugina.

Consum orientativNPD
AtentionareProdus inflamabil! Folositi produsul doar in spatii bine ventilate. Nu mancati sau fumati in timpul utilizarii acestui produs. Evitati contactul cu pielea si ochii. Nu deversati restul de produs in reteaua de canalizare. Este interzisa folosirea ambalajelor goale pentru depozitarea alimentelor, apei potabile sau bauturi. 
Temperatura punere in operaIntre +10oC şi +25oC
Utilizabil36 de luni de la data fabricatiei, in ambalaj original, inchis ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5oC si 30oC, ferite de surse radiante de caldura si scantei

Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!