Sadolin Tinova Teak 2.5 L

Rating: 

981305759

Scurta descriere:

Impregnant pe baza de apa pentru protectia suprafetelor din lemn, cu durabilitate de pana la 12 ani. Culoare teak.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
134,70lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Sadolin Tinova Teak 2.5 L:

Sadolin Tinova este un impregnant pe baza de apa pentru protectia suprafetelor din lemn, cu o durabilitate de pana la 12 ani, recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn: elemente de constructie, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Durabilitatea de pana la 12 ani se bazeaza pe o tehnologie patentata  - Advance Hybrid Technology TM - ce consta in interactiunea a doua rasini cu molecule de dimensiuni diferite. Prima rasina (AHT 1) penetreaza adanc fibra lemnoasa intarindu-i rezistenta si protejand-o astfel din interior. Ce-a de-a doua rasina (AHT 2) formeaza pe suprafata lemnului o pelicula foarte rezistenta ce confera protectie impotriva intemperiilor si a radiatiilor UV. Pelicula are un aspect satinat, este permeabila la vapori si nu se exfoliaza in urma actiunii factorilor atmosferici. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase ce intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.

Specificatii produs:

AmbalareCutii metalice 2.5 L
DestinatieProtectia suprafetelor lemnoase la exterior: elemente de constructie, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Nu se aplica pe suprafete expuse traficului. 
Mod de aplicareSe vor aplica 1 - 2  straturi grund Sadolin Base pana la saturatia lemnului, dupa care, se vor aplica 2 - 3 straturi de Sadolin Tinova. Suprafetele anterior vopsite sau lacuite se decapeaza si se slefuiesc pana la lemn curat si sanatos dupa care se aplica sistemul de mai sus.
Consum orientativ12 - 15 m2 /litru/strat pentru lemn finisat, 6 - 8 m2 /litru/strat pentru lemn nefinisat; (cifrele sunt orientative si pot depinde de esenta lemnului, calitatea suprafetei sau conditiile atmosferice la momentul aplicarii).
Timp de uscareIn conditii de temperatura + 20°C si max. 65% umiditate relativa a aerului, la atingere – 2 ore; in profunzime/pentru revopsire - 24 ore. La temperaturi scazute si grad de umiditate ridicat acesti timpi se prelungesc.
Temperatura punere in operaIntre +10oC şi +25oC
Utilizabil24 de luni de la data fabricatiei, in ambalaj original, inchis ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5oC si 30oC, ferite de surse radiante de caldura

Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!