Sadolin Extra Palisandru 5 L

Rating: 

981300528

Scurta descriere:

Lazur gros pe baza de rasina sintetică in solvent organic, culoare palisandru.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
246,81lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Sadolin Extra Palisandru 5 L:

Lazur gros pe baza de rasina sintetica in solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV si intemperii, recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn: elemente de constructii, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Formeaza un strat protector ce confera durabilitate lemnului si protejeaza eficient impotriva radiatiilor UV, a intemperiilor si a daunatorilor lemnului. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.

Specificatii produs:

AmbalareCutii metalice 5 L
DestinatieProtectia suprafetelor exterioare de lemn: elemente de constructie, structuri fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Nu se aplica pe suprafete din lemn supuse la trafic.
Mod de aplicareSe vor aplica 1 - 2  straturi grund Sadolin Base pana la saturatia lemnului, dupa care, se vor aplica 2 - 3 straturi de Sadolin Extra. Suprafetele anterior vopsite sau lacuite se decapeaza si se slefuiesc pana la lemn curat si sanatos dupa care se aplica sistemul de mai sus.
Consum orientativ12 - 15 m2 /litru/strat pentru lemn finisat, 6 - 8 m2 /litru/strat pentru lemn nefinisat; (cifrele sunt orientative si pot depinde de esenta lemnului, calitatea suprafetei sau conditiile atmosferice la momentul aplicarii).
Timp de uscareIn conditii de temperatura + 20°C si max. 65% umiditate relativa a aerului, la atingere – 2 ore; in profunzime/pentru revopsire - 24 ore. La temperaturi scazute si grad de umiditate ridicat acesti timpi se prelungesc.
Temperatura punere in operaIntre +5oC şi +30oC
Utilizabil60 luni de la data fabricatiei, in ambalaj original, inchis ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5oC si 30oC, ferite de surse radiante de caldura

Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!