Sadolin Classic Mahon 0.75L

Rating: 

981300493

Scurta descriere:

Lazur subtire pe baza de rasina sintetică in solvent organic, culoare mahon.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
34,14lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Sadolin Classic Mahon 0.75L:

Lazur subtire pe baza de rasina sintetica in solvent organic, cu adaos de pigmenti rezistenti la radiatiile UV si intemperii, recomandat pentru protectia suprafetelor exterioare de lemn: elemente de constructii, structuri, fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Formeaza un strat protector ce confera durabilitate lemnului si protejeaza eficient impotriva radiatiilor UV, a intemperiilor si a daunatorilor lemnului. Este interzisa aplicarea pe suprafete lemnoase care intra in contact direct cu alimente, furaje sau apa potabila.

Specificatii produs:

AmbalareCutii metalice 0.75L
DestinatieProtectia suprafetelor exterioare de lemn: elemente de constructie, structuri fatade, garduri, mobilier de gradina, ornamente. Nu se aplica pe suprafete din lemn supuse la trafic.
Mod de aplicareSe vor aplica 3 straturi cu pensula, direct pe lemn curat, nevopsit. Suprafetele anterior vopsite sau lacuite se decapeaza si se slefuiesc pana la lemn curat si sanatos dupa care se aplica produsul.
Consum orientativ10 - 14 m2 /litru/strat pentru lemn finisat, 7 - 12 m2 /litru/strat pentru lemn nefinisat; (cifrele sunt orientative si pot depinde de esenta lemnului, calitatea suprafetei sau conditiile atmosferice la momentul aplicarii).
Timp de uscareIn conditii de temperatura + 20°C si max. 65% umiditate relativa a aerului, la atingere – 2 ore; in profunzime/pentru revopsire - 24 ore. La temperaturi scazute si grad de umiditate ridicat acesti timpi se prelungesc.
Temperatura punere in operaIntre +5oC şi +30oC
Utilizabil60 luni de la data fabricatiei, in ambalaj original, inchis ermetic, la temperaturi cuprinse intre 5oC si 30oC, ferite de surse radiante de caldura

Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!