Plasa din fibra de sticla Hitrom® 145g/m2 ECO

Rating: 

Bico Industries

981307973

Scurta descriere:

Plasa de fibra de sticla Hitrom® este un element de armare inglobat in sistemul compozit de izolare termica la exterior pe baza de polistiren expandat/extrudat – ETICS, armarea tencuielilor interioare si exterioare pentru corectarea sau prevenirea fisurilor ori in producerea straturilor de armare la renovarea fatadelor.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
99,60lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Plasa din fibra de sticla Hitrom® 145g/m2 ECO:

Plasa din fibra de sticla Hitrom® are beneficiul de a fi apretata cu o rasina speciala (un ancolant pe baza de latex) ce-i confera rezistenta in masa de spaclu si o durata de viata egala cu a tencuielilor pe care o consolideaza. Plasa de fibra Hitrom®, de culoare alba, are utilizari multiple de armare in sistem compozit de izolare termica – ETICS, a tencuielilor interioare si exterioare sau in realizarea straturilor de armare la renovarea fatadelor. Firul din fibra de sticla, utilizat la teserea plasei, este produs din fibre din Europa, cu traditie in acest domeniu. Produsul nu contine substante chimice periculoase (biocide). In cazul utilizarii in sisteme compozite de izolare termica – ETICS, se va tine cont de greutatea specifica pe m2 a produselor de finisaj, altele decat vopsitoriile lavabile de exterior sau tencuielilor decorative.

Specificatii produs:

Dimensiuni1x50ml
Masa neta m2145±5%g/m2
AmbalareRola
Destinatiepentru armarea masei de spaclu din sistemul compozit de izolate termica, ETICS, a fatadelor realizate cu polistiren expandat sau exterudat, in prevenirea si corectarea fisurilor tencuielilor sau in fabricarea sistemelor de renovare a anvelopantei fatadelor.
Clasa de reactie la focF (fara performanta determinata)Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!