Isover PLE 100 vata minerala bazaltica

Rating: 

Isover

981301315

Scurta descriere:

PLE 50 sub forma de placi fiind utilizata pentru izolatii termice, fonice si anti-foc. PLE 50 se pot utiliza atat in solutiile constructive pentru interior si exterior in zone cu sarcini mecanice reduse. Asigura o izolare termica deosebita, datorita conductivitatii termice reduse, si siguranta la incendiu. Se poate utiliza si in solutii unde se cer izolari fonice sau ecologice, nefiind toxic.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: Indisponibil

Termen de livrare: 1-14 zile
56,63lei

Anunţă-mă când devine disponibilTrimite
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Isover PLE 100 vata minerala bazaltica:

Vata minerala bazaltica, Isover PLE 100, obtinuta prin procedeul REX, este realizata sub forma de placi si se poate utiliza in toate tipurile de izolatii termice sau fonice ori in solutiile de protectie la foc, fiind un material incombstibil. Vata minerala Isover PLE 100 se poate pune in opera atat in constructiile civile, comerciale dar si industriale, atat la interior cat si la exterior. Vata minerala bazaltica PLE 100 este un produs usor de montat si ofera o lucrabilitate usoare: placile pot fi taiate, gaurite, slefuite. De asemenea are o durata lunga de viata si stabilitate in timp a proprietatilor, nu este agreata de catre daunatori: rozatoare, insecte sau paraziti. Vata minerala bazaltica PLE 100 este hidrofobizata, nu retine apa si are o rezistenta scazuta la trecerea vaporilor de apa. Este un produs neutru din punct de vedere chimic, nu contine materiale corozive si contribuie la protejarea mediului inconjurator.

Specificatii produs:

Dimensiuni1000x600x100mm
Suprafata2,40 m2
AmbalarePlaci in pachete invelite cu folie de polietilena
DestinatieIn toate tipurile de izolari termice si fonice nesupuse sarcinilor externe sau mecanice mari, ex: in pereti din casete metalice pentru hale, peretii caselor cu structura din lemn, pereti de compartimentare cu performante specificate de rezistenta la foc, in domeniul: casnic, birouri, comercial, spatii publice, industrial
Densitatea30 ± 5 Kg/m3
Rezistenta la compresiune/medie standardizataNPD
Conductivitate termica λ0,040 Wm/K
Rezistenta termica2,50 m2K/W
Absorbtia de apaNPD
Factor de rezistenta la umidiate μ1
Clasa de reactie la focEuroclasa A1
Indice de transmitere a zgomotului AfrIndice de absorbtie al zgomotului aerian si a celui de impact AFr – rezistivitate la trecerea aerului >5 kPa s/m2Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!