Isover Akusto 7,5 vata minerala de sticla

Rating: 

Isover

981307101

Scurta descriere:

Saltele rulate din vata minerala de sticla Isover Akusto 7,5, obtinute prin procedeul TEL, sunt omogene, usoare si flexibile. Saltelele se pot utiliza pentru toate tipurile de izolatii termice sau fonice nesupuse unor sarcini mecanice. Ofera o excelenta izolare termica, siguranta la incendiu, material incombustibil, nu arde si o foarte buna izolare fonica.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: Indisponibil

Termen de livrare: 1-14 zile
68,63lei

Anunţă-mă când devine disponibilTrimite
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Isover Akusto 7,5 vata minerala de sticla:

Vata minerala de sticla Isover Akusto 7,5 este o saltea comprimata si rulata. Vata minerala de sticla Isover Akusto 7,5 ofera o protectie acustica deosebita, este un produs recomandat de catre Societatea Romana de Acustica. Vata minerala de sticla Akusto 7,5 se poate utiliza pe toate tipurile de izolatii termice sau fonice nesupuse unor sarcini mecanice.Vata minerala de sticla Isover Akusto 7,5 are o instalare facila, ruloul avand latimea de 600mm, latimea standard intre montantii peretilor de gips – carton si se poate taia usor. Pe langa excelenta izolate fonica, vata minerala de sticla are un bun coeficient de conductivitate si rezistenta termica, este netoxica, nu este agreata de catre: insecte, rozatoare sau paraziti si contribuie la protectia mediului inconjurator. Akusto 7,5 este o saltea elastica si compresibila si are o durata lunga de viata si stabilitate a proprietatilor.

Specificatii produs:

Dimensiuni9000x600x75 mm
Suprafata10,80 m2/rola
Ambalarerola in folie de polietilena
DestinatieIn toate tipurile de izolari termice si fonice nesupuse sarcinilor mecanice, ex: in peretii de compartimentare, in peretii caselor pe structura de lemn, pe suprafata interioara a peretilor verticali, in domeniul: casnic, birouri, comercial, spatii publice.
Conductivitate termica λ0,039 Wm/K
Rezistenta termica1,90 m2K/W
Absorbtia de apaNPD
Factor de rezistenta la umidiate μ1
Indice de transmitere a zgomotului Afr>5 kPa s/m2 atat pentru indicele de transmisie a zgomotului la impact cat si pentru cel de absorbtie aerian.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!