Isover Uniroll Plus 10/5 vata minerala sticla

Rating: 

Isover

981304939

Scurta descriere:

Saltele rulate din vata minerala de sticla Isover Uniroll Plus 10/5, obtinute prin procedeul TEL, se pot utiliza pentru toate tipurile de izolatii termice sau fonice nesupuse unor sarcini mecanice. Ofera o excelenta izolare termica, reduce consumul de energie, siguranta la incendiu fiind un material incombustibil, si ofera o foarte buna izolare fonica.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
86,45lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Isover Uniroll Plus 10/5 vata minerala sticla:

Vata minerala de sticla Isover Uniroll Plus 10/5, este o saltea comprimata si rulata. Vata minerala de sticla Isover Uniroll Plus 10/5 ofera o protectie termica deosebita, ceea ce duce la economisirea energie pentru incalzire. Uniroll Plus 10/5 este un produs recomandat de catre Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Vata minerala de sticla Uniroll Plus se poate utiliza pe toate tipurile de izolatii termice sau fonice nesupuse unor sarcini mecanice. La instalare poate fi strapuns de elementele de fixare ale placilor (bride, ancore) – astfel se elimina spatiile lipsite de material izolant din jurul acestora care constituie punti termice. Pe langa excelenta izolate termica, vata minerala de sticla are un bun coeficient de absorbtie a zgomotului, este netoxica, nu este agreata de catre: insecte, rozatoare sau paraziti si contribuie la protectia mediului inconjurator. Uniroll Plus 10/5 este usor de manipulat, manevrat, se taie usor, astfel se obtine o instalare facila, fiind elastica si compresibila si are o rezistenta indelungata in timp in pozitie verticala.

Specificatii produs:

Dimensiuni2x5000x1200x50 mm
Suprafata12,00 m2/rola
Ambalarerola in folie de polietilena
DestinatieIn toate tipurile de izolari termice si fonice nesupuse sarcinilor mecanice, ex: intre si sub capriorii de sarpanta, in pereti caselor cu structura de lemn, pe structura interioara a peretilor verticali, pe planseele podurilor in peretii de compartimentare, in domeniul: casnic, birouri, comercial, spatii publice.
Conductivitate termica λ0,036 Wm/K
Rezistenta termica1,35/2,70 m2K/W
Absorbtia de apaNPD
Factor de rezistenta la umidiate μ<1
Indice de transmitere a zgomotului Afr8 kPa s/m2 atat pentru indicele de transmisie a zgomotului la impact cat si pentru cel de absorbtie aerian.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!