Ciment Holcim Structo Plus® 42,5 N 40Kg

Rating: 

Holcim

981303987

Scurta descriere:

Structo® Plus este un ciment Portland compozit, aditivat, conceput pentru constructia de cladiri rezidentiale si comerciale, elemente de interior si exterior, lucrari de renovare si modernizare.
Duraditiv este un component a carui actiune imbunatateste proprietatile betonului preparat din ciment Structo® Plus, asigurand durabilitatea produsului final.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: Indisponibil

Termen de livrare: 1-14 zile
22,41lei

Anunţă-mă când devine disponibilTrimite
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Ciment Holcim Structo Plus® 42,5 N 40Kg:

Cimentul Structo Plus®, produs de Holcim, se utilizeaza pentru elemente si structuri monolite din beton simplu si beton armat realizate inclusiv pe perioada de timp friguros (cu luarea masurilor specifice precizate in reglementarile tehnice): fundatii, stalpi, grinzi, plansee, pereti interiori si exteriori, scari, etc., dar si in elemente prefabricate: elemente de zidarie (boltari), pavare, placare si in realizarea sapelor uzuale. Cimentul Structo Plus® este conceput pentru cladiri rezidentiale, comerciale in realizarea elementelor de interior si exterior, lucrari de renovare si modernizare. Cimentul Structo Plus® ofera o usurinta in prepararea betonului, omogenitate si lucrabilitate superioara, decofrari rapide, o rezistenta si calitate garantata a lucrarilor executate. Cimentul Structo Plus® este un produs care confera clase mari de rezistenta, riscul redus de segregari, inglobarea totala a armaturii si o buna rezistenta la diverse tipuri de agresivitate chimica.

Avantaje:

50% mai putine fisuri
Duraditiv asigura o contractie redusa a betoanelor preparate cu noul Structo® Plus, in comparatie cu betoanele obisnuite. Prin urmare, tendinta de fisurare imediat dupa punerea in opera este puternic redusa. Lucrarile sunt mai rezistente in timp si arata mai bine.

25% rezistenta initiala mai mare
Betoanele preparate cu noul Structo® Plus au viteza de intarire mult mai mare. Rezistenta initiala ridicata inseamna flexibilitate mai mare in organizarea santierului si griji mai putine legate de conditiile meteo. Atuuri importante, tinand cont ca fiecare proiect este diferit , unic si plin de provocari.

20% durabilitate crescuta
O conditie esentiala pentru ca o constructie sa dureze este ca betonul sa isi pastreze proprietatile in timp. Betoanele poroase si cele susceptibile la contractii se degradeaza mai repede, iar aparitia fisurilor conduce la degradare si probleme structurale in timp. Structo® Plus cu Duraditiv diminueaza aparitia fisurilor si prelungeste durata de viata a constructiilor.

15% timp mai scurt de decofrare
Elementele executate cu noul Structo® Plus pot fi decofrate rapid, contribuind la accelerarea lucrarilor. Astfel executantul are oportunitatea de a contracta mai multe proiecte, in timp ce beneficiarul isi reduce cheltuielile cu inchirierea cofrajelor si se poate bucura de finalizarea mai rapida a lucrarilor.

Specificatii produs:

AmbalareSac hartie 40 Kg
Tip cimentCiment Portland compozit EN 197-1 - CEM II/B-M(S-LL)42,5 N
DestinatieElemente si structuri monolite din beton simplu si armat: fundatii, stalpi, grinzi, plansee, pereti interiori si exteriori, scari sau in realizarea de elemente din beton prefabricat: boltari, pavare, placare ori pentru realizarea sapelor uzuale.
Consum orientativa se consulta reteta necesara tipului de beton care se doreste a se realiza.
Rezistenta la compresiune/medie standardizatainitiala min. 16 MPa; standard min. 42,5 si maxim 62,5 MPa conform SR EN 413-1:2011
Stabilitate (expansiune)Maxim 3 mm conform SR EN 413-1:2011
Timp de uscareDecofrare rapida, in functie de reteta utilizata si conditiile meteorologice, protejare mentinandu-se pe o perioada de 7 zile;
Timp deschisTimp initial de priza (minute) minim 75 conform SR EN 413-1:2011
Temperatura punere in operaa betonului proaspat la inceperea turnarii trebuie sa fie cuprinsa intre +5°C si +30°C, in cazul turnarii pe temperaturi mai <+5oC se aplica masuri speciale prevazute in normativul C16/84, iar in cazul turnarii pe temperaturi mai >+30oC se recomanda pozitionarea agregatelor la umbra.
Durabilitatease refera la betonul, mortarul, pasta si alte amestecuri fabricate din ciment in conformitate cu regulile de aplicare valabile la locul de utilizare.
Utilizabil90 de zile de la data inscriptionata pe sac.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!