Placa din ipsos Rigips® Rigidur H muchie AK 12,5

Rating: 

Rigips®

981308141

Scurta descriere:
Placa din ipsos armat cu fibre celulozice si aditivi minerali Rigips® Rigidur H este omogena si are o suprafata neteda si extrem de rezistenta. Se utilizeaza la realizarea de constructii in sistem uscat cu excelente calitati de izolare fonica si rezistenta la foc: pereti sau plansee false, dar se poate utiliza si in spatii cu umiditate. Placa Rigips® Rigidur H este ideala in spatii cu trafic intens de persoane sau marfuri. Placa Rigips® Rigidur H au amorsa deja aplicata din fabrica, o grunduire suplimentara se poate aplica in cazul finisarilor cu tencuieli subtiri structurate sau in relief.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: Indisponibil

Termen de livrare: 1-14 zile
153,43lei

Anunţă-mă când devine disponibilTrimite
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Placa din ipsos Rigips® Rigidur H muchie AK 12,5:

Placa din ipsos armat cu fibre celulozice si aditivi, Rigips® Rigidur H, muchie AK SR EN 15283-2, este ideala in utilizarea in realizarea constructiilor in sistem uscat cu excelente calitati de izolare fonica si rezistenta la foc. Placa Rigidur H se poate utiliza in zonele cu trafic mare sau spatiile cu umiditate. Placile din ipsos cu fibre celulozice, Rigidur H, pot substitui placile din gips – carton atunci cand se doreste o rezistenta sporita si o durabilitate mai mare a peretilor sau plafoanelor, montajul fiind similar. Se pot executa placari cu adezivul pe baza de ipsos Rifix sau monta pe structura metalica ori se pot realiza pereti de compartimentare, neportante, pe structura metalica independenta. In plus, pe casa scarilor adauga rezistenta acolo unde se vor monta balustrada/mana curenta. De asemenea, placile pot sustine obiecte de mobilier suspendat, respectand sarcina maxima admisa a peretelui de compartimentare. Lucrarile de sapa umeda trebuie executat inainte de montarea placilor, iar in cazul in care nu este posibil, atunci realizarea imbinarilor cu ipsos trebuiesc facute ulterior pentru a se evita aparitia fisurilor. Placile Rigidur H se pot utiliza si ca sapa flotanta pentru plansee cu rigle de lemn, planseu de beton, planseu pe grinzi metalice sau planseu din tabla trapezoidala. Placile se prelucreaza cu unelete obisnuite pentru prelucrarea lemnului.


Specificatii produs:

Dimensiuni1200x2400x12,5mm
Suprafata2,88 m2
Masa neta m215,5 Kg/m2
Masa44,6 Kg
DestinatiePlaca din ipsos, armata cu fibre celulozice, este ideala in zonele cu trafic mare uman si de marfuri, zone cu umiditate si unde exista cerinte de izolare fonica si foc, ex: holuri in spitale, clinici, unitati de invatamant, sali de sport, etc. In domeniul: casnic, rezidential, birouri, spatii publice, industrial.
Clasa de absorbtie a apei:Pe suprafata placa dupa 30 minute (g/m2) ≥ 1500
Permeabilitate vapori/Coeficient de difuzie 19 conform SR EN 15283-1: 2008 (factor de rezistenta la vapori de apa) 0,19 difuzia de vapori de apa - grosime echivalenta a stratului de aer Sd [m]
Clasa de reactie la focA1 conform SR EN 13501-1
Rezistenta la focincombustibil
Coeficient de absorbtie a sunetului αRw: pana la 38 dB (tencuieli uscate, NPD in cazul placilor lipite cu adezivul Rifix) ; pana la 70dB in anumite solutii. A se vedea documentatia producatorului. Izolarea la sunetul aerian direct este o caracteristica ce depinde de un sistem in ansamblu si nu de un produs izolat.


Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!