Placa din ipsos Rigips® Glasroc F Ridurit, muchie dreapta 15

Rating: 

Rigips®

981308634

Scurta descriere:
Placa din ipsos armat cu fibra de sticla, culoare alba, Rigips® Glasroc F Ridurit este o placa speciala rezistenta la foc este o placa ideala pentru spatii catre trebuie sa reziste pana la 4 ore, timp in care pompierii pot interveni, fara pierderi majore. Placa din ipsos speciala, Rigips® Glasroc F Ridurit se poate utiliza atat la placarea peretilor cat si in realizarea peretilor de compartimentare neportanti. Se poate utiliza la protejarea structurilor metalice, a cablurilor electrice.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: Indisponibil

Termen de livrare: 1-14 zile
149,35lei

Anunţă-mă când devine disponibilTrimite
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Placa din ipsos Rigips® Glasroc F Ridurit, muchie dreapta 15:

Placa din ipsos Rigips® Glasroc F Ridurit muchie dreapta SR EN 15283 + A1/2009 se utilizeaza, in sisteme, in spatii care trebuie sa reziste la actiunea focului pana la 4 ore. Placa Rigips® Glasroc F Ridurit se poate utiliza in solutii multiple: placari pentru protectia la foc a: ghenelor, structurilor metalice, canalelor de cablu, canalelor de ventilatie, dar si in realizarea peretilor de compartimentare, neportanti, pe structura metalica independenta, plafoane false rezistente la foc, mai ales in cazul unor hale industriale, realizate pe structura metalica. In cazul placarilor de pereti, placile Rigips® Glasroc F Ridurit se pot utiliza, pe corniere 50/30 – 0,7mm pe inaltimi nelimitate. Decupaturile sau taierea placilor Rigips® Glasroc F Ridurit se face inainte de montaj, iar montarea se realizeaza cu suruburi speciale Ridurit. La chituirea dintre placi, se va utiliza plasa din fibra de sticla, iar pentru unghiurile interioare, se recomanda utilizarea benzilor din hartie, usurand astfel chituirea si crescand rezistenta la fisurare. Pentru unghiurile exterioare se utilizeaza benzile din PVC, sau profilele metalice de colt, inglobate in chit.


Specificatii produs:

Dimensiuni1200x2000x15 mm
Suprafata2,40 m2
Masa neta m213,92 Kg/m2
Masa33,40 Kg
DestinatiePlaca din ipsos, armata cu fibra de sticla, este destinata protejarii spatiilor la actiunea focului pana la 4 ore. Placa se utilizeaza, in sisteme, pentru realizarea protectie la foc, in placari: a ghenelor, a structurilor metalice, in puturile lifturilor, a canalelor de ventilatie sau de evacuare a gazelor fierbinti, a canalurilor de cablu, etc. In domeniul: casnic, rezidential, birouri, spatii publice, industrial.
Clasa de absorbtie a apei:NPD
Permeabilitate vapori/Coeficient de difuzie 10 conform SR EN 15283-1: 2008 (factor de rezistenta la vapori)
Clasa de reactie la focA1 conform SR EN 13501-1:2007
Rezistenta la focincombustibil
Coeficient de absorbtie a sunetului αA se vedea documentatia producatorului. Izolarea la sunetul aerian direct este o caracteristica ce depinde de un sistem in ansamblu si nu de un produs izolat.


Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!