Placa 12.5mm gips – carton Rigips® RFI tip FH2, muchie PRO

Rating: 

Rigips®

981301286

Scurta descriere:

Placa din gips–carton, rezistenta la foc si umezeala cu miez din ipsos alb, special tratat si 2% continut de fibra de sticla si invelis din carton rezistent, verde, greu combustibila. Placa Rigips® RFI, este ideala in realizarea solutiilor ale caror cerinte sunt atat rezistenta la umiditate cat si la foc. Se utilizeaza la realizarea tencuielilor, peretilor si planseelor, la interior.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
46,28lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Placa 12.5mm gips – carton Rigips® RFI tip FH2, muchie PRO:

Placile din gips – carton Rigips® RFI tip FH2 SR EN 520 + A1:2010, muchie PRO, se utilizeaza pentru solutii de protectie la foc in zonele unde este prezenta umiditatea temporara. Se poate utiliza in realizarea tencuielilor uscate pe structura metalica, a peretilor de compartimentare neportante pe structura metalica idependenta sau plansee, false, nedemontabile, unde exista cerinta de protejare fata de foc sau rezistenta superioara la incendiu in zone supuse umiditatii de pana la 90%. Datorita celor 4 muchii adancite ajuta la umplerea goluri mai usor, uniform si rapid cu material de chituire, iar utilizarea benzii de armare din fibra de sticla previne aparitia fisurilor. In cazul conditiilor de iluminare moderata nu se mai percep trecerile dintre placi.

Specificatii produs:

Dimensiuni1200x2600x12,5 mm
Suprafata3,12 m2
Masa neta m210,21 Kg/m2
Masa31,86 Kg
DestinatiePlaca de gips-carton de 12,5 mm grosime este ideala pentru a construii suprafete drepte, estetice – pereti si plafoane si constructii functionale la interior, in spatii cu cerinte de rezistenta la foc si umiditate ex: poduri, mansarde, subsoluri, dusuri, vestiare, bai, circulatii, spatii comerciale, statii de combustibil, spitale, restaurante, hale de productie, etc. domeniul casnic, birouri, spatii publice interioare si industrial
Clasa de absorbtie a apei:< 10%, clasa H2 conform SR EN 520 + A1:2010
Permeabilitate vapori/Coeficient de difuzieμ 10 conform SR EN 12524:2005
Clasa de reactie la focA2-s1,d0
Rezistenta la focincombustibil
Coeficient de absorbtie a sunetului αA se vedea documentatia producatorului. Izolarea la sunetul aerian direct este o caracteristica ce depinde de un sistem in ansamblu si nu de un produs izolat.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!