CE 43 Chocolate 5Kg Ceresit “Grand'Elit” chit de rosturi

Rating: 

Ceresit®

981302111

Scurta descriere:

Chitul de rosturi, Ceresit CE 43 “Grand'Elit” aquastatic este flexibil, rezistent la actiunea sustantelor chimice. Chitul de rosturi Ceresit CE 43 este ideal pentru rostuirea caramizilor din sticla de tip Nevada. Chitul de rosturi Ceresit CE 43 are o rezistenta maxima la abraziune, fara crapaturi (este intarit cu fibre) si se curata foarte usor si are o rezistenta mare la trafic.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
42,03lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere CE 43 Chocolate 5Kg Ceresit “Grand'Elit” chit de rosturi:

Chitul de rosturi Ceresit CE 43 “Grand'Elit”: flexibil, aquastatic, impermeabil este recomandat pentru chituirea placilor din ceramica, sticla si piatra, caramizi aparente, atat orizontal, pardoseli incalzite, cat si vertical, la interiorul si exteriorul cladirilor (exceptia pietrei naturale si marmurei sensibile la decolorare). Chitul de rosturi Ceresit CE 43 “Grand'Elit” armat cu fibre este recomandat pentru chituirea suprafetelor supuse solicitarii mecanice si chimice mari, in zonele permanent umede, este rezistent la murdarire si mucegai. Aplicarea chitului de rost Ceresit CE 43 “Grand'Elit” se face dupa ce adezivul utilizat la placare este intarit si uscat, rosturile curatate. Inainte de aplicarea chitului de rost, Ceresit CE 43 “Grand'Elit”, se testeaza produsul, fie pe un rest de placa, daca este posibil, fie pe o zona ferita, pentru a testa posibilitatea patarii placilor. Pentru chituire placilor de marmura se recomanda utilizarea chitului de rost Ceresit CE 40. Grosimea rosturilor: intre 5 si 20 mm.

Specificatii produs:

AmbalareGaleata plastic 5Kg
Tip ChitChit realizat dintr-un amestec de coment, materiale de umplutura minerala si adaosuri polimerice din clasa CG2A W conform SR EN 13888:2009
DestinatiePentru chituirea placilor ceramice, a mozaicurilor de sticla sau portelan, a pietrei naturale si a caramizilor de sticla de tip Nevada, pe pardoseli si pereti, atat la interior, pardoseli incalzite, cat si la exteriorul cladirilor, EX: bai, bucatarii, dusuri, cladiri publice, spatii comerciale, garaje, , depozite, hale de productie, piscine, bucatarii industriale, spalatorii auto, rezervoare de apa potabila, si instalatii de ape reziduale, etc. in domeniul; casnic, birouri, spatii publice si industrial.
Consum orientativIntre 0,6 si 1,2 in functie de dimensiunea placilor si a rosturilor dintre placi si modul de aplicare al acestuia.
Determinarea rezistentei la intindere prin incovoiere in conditii normale≥ 3,5 N/mm2
Determinarea rezistentei la intindere prin incovoiere dupa ciclul de inghet – dezghet≥ 3,5 N/mm2
Determinarea rezistentei la compresiune, in conditii normale≥ 15N/mm²
Determinarea rezistentei la compresiune, dupa ciclul inghet-dezghet≥ 15N/mm²
Determinarea rezistentei la abraziune≤ 1000 mm3
Contractie(conf. SR EN 13888) ≤ 2mm/m
Absorbtia de apadupa 30 min. ≤ 2g, dupa 240 min. ≤ 5g
Temperatura punere in operaIntre +5oC si +25oC.
UtilizabilCirculabil dupa 5 ore.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!