POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

 

1. PRELUCRAREA DATELOR CU CARACTER PERSONAL

1.1. S.C. SIPEX COMPANY SRL este operator de date cu caracter personal inregistrat la Registrul General al Agentiei Nationale de Supraveghere a Datelor cu Caracter Personal

1.2. Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private în sectorul comunicatiilor electronice, SC. SIPEX COMPANY SRL are obligatia de a administra în conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

1.3. SC. SIPEX COMPANY SRL poate culege si pastra date despre persoanele care viziteaza si cumpara de pe site-ul www.sipex-online.ro , actiuni care vor implica acceptarea practicilor cuprinse in prezenta Politica de Confidentialitate, in scopul imbunatatirii continue a experientei de vizitare/ cumparare a utilizatorilor nostri pe site-ul

www.sipex-online.ro (informari asupra statusului contului si al comenzilor, evaluarea serviciilor noastre si a produselor achizitionate de la SC. SIPEX COMPANY SRL, precum si a comunicarii diverselor promotii, diverselor activitati de marketing si servicii disponibile utilizatorilor / clientilor nostrii.

1.4. SC. SIPEX COMPANY SRL  foloseste urmatoarele resurse pentru colectarea  datelor cu caracter personal ale utilizatorilor si clientilor site-ului www.sipex-online.ro :

- Formularul de creare/ actualizare cont disponibil la adresa www.sipex-online.ro

- Inregistrarea unei comenzi online pe site-ul www.sipex-online.ro

- Formularele de abonare la newsletter-ul Sipex disponibil la adresele: www.sipex.ro si respectiv www.sipex-online.ro

- Formularele de contact disponibile la adresele : www.sipex.ro respectiv www.sipex-online.ro

- Participarea la diverse tombole si concursuri, organizate pe site-urile www.sipex.ro respectiv www.sipex-online.ro , inclusiv retele de socializare.

- Orice alte formulare de solicitare date sau abonare disponibile pe site -uri si in magazinele proprii.

1.5 Completand datele in oricare din sursele specificate anterior, utilizatorul/ clientul accepta includerea datelor sale personale in baza de date a SC. SIPEX COMPANY SRL si isi da acordul expres si neechivoc ca toate acestea sa fie stocate, utilizate si prelucrate nelimitat teritorial si/sau temporar de catre SC SIPEX COMPANY SRL, afiliatii si colaboratorii sai (parteneri logistici – firme de curierat, servicii de plata si bancare (procesatori de plata), dar si de marketing , agentii media, colaboratori care furnizeaza servicii in numele nostru sau cu care colaboram in oferirea unui anumit serviciu, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora, prin care garanteaza ca aceste date sunt pastrate in siguranta si ca furnizarea acestor informatii personale se face conform legislatiei in vigoare) in scopul desfasurarii, dar fara a se limita, la activitatile descrise la punctul 1.3.

 

De asemenea, acest tip de informatii pot fi furnizate, doar la cererea ferma si expres formulata, institutiilor statului si organelor legislative in baza  prevederilor legale.

1.6  Pentru acces la informatii in afara celor cu caracter public oferite de site-urile , www.sipex.ro respectiv www.sipex-online.ro , utilizatorul/clientul se obliga sa: furnizeze date adevarate, exacte si complete despre persoana sa, asa cum sunt cerute in formularul de inregistrare si sa mentina si innoiasca, atunci cand este cazul, datele de inregistrare pentru a fi adevarate, exacte si complete.

Daca clientul va furniza informatii care nu sunt conforme cu realitatea, nu sunt exacte sau sunt incomplete, SC SIPEX COMPANY SRL are dreptul sa suspende sau sa desfiinteze contul deschis si poate refuza toate incercarile curente sau viitoare de folosire a site-urilor www.sipex.ro respectiv www.sipex-online.ro .

1.7 Conform Legii nr. 677/2001 utilizatorul/ clientul beneficieaza de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a se adresa justitiei.

Totodata, are dreptul sa se opuna prelucrarii datelor personale care il privesc si sa solicite stergerea acestora; pentru exercitarea acestor drepturi, utilizatorul/ clientul va adresa o cerere scrisa, datata si semnata in atentia Departamentului de Marketing al SC SIPEX COMPANY SRL, sat Aricestii-Rahtivani, nr.1, DN 72, KM 8 jud. Prahova.

 

 

1.8 SC SIPEX COMPANY SRL  foloseste newsletter-ul ocazional pentru a le oferi acces utilizatorilor si clientilor sai la promotii sau alte mesaje cu caracter informational .

Utilizatorii au posibilitatea de a renunta la primirea newsletterului periodic prin dezabonare, optiune disponibila (prin bifare) in fiecare dintre newsletterele Sipex.

 

1.9  UTILIZAREA COOKIE-URILOR

•   Site-ul www.sipex-online.ro  contine cookie-uri.

•   Cookie-urile fac pagina de internet mai eficienta prin retinerea anumitor preferinte ale utilizatorului, precum magazinul cel mai apropiat.

•   Cookie-urile nu cauzeaza daune computerului si nu contin virusi.

•   Va atragem atentia asupra faptului ca prin impiedicarea instalarii de cookie-uri este posibil să nu puteti utiliza toate functiile site-ului www.sipex-online.ro .

•    SIPEX COMPANY SRL nu isi asuma responsabilitatea pentru disfunctionalitati cauzate de impiedicarea instalarii de cookie-uri.

•     Instalarea cookie-urilor poate fi restrictionata de catre utilizator/ client la nivelul setarilor browser-ului de internet folosit, cu riscul afectarii unora dintre functionalitatile existente in paginile site-ului www.sipex-online.ro .

google-site-verification: google214d8841b5fa6f9e.html

 

 

 

 

 

 


Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!