Düfa Fassadenfarbe 15L

Rating: 

Meffert AG Farbwerke

981312427

Scurta descriere:

Düfa Fassadenfarbe este o vopsea pentru fatade de un alb cu grad extrem de ridicat. Düfa Fassadenfarbe este un produs ce ofera protectie optima a fatadei sau a elementelor, exterioare dar si interioare, ce se pot finisa cu vopsitorii acrilice.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
177,31lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Düfa Fassadenfarbe 15L:

Düfa Fassadenfarbe este o vopsea acrilica, alba, pentru fatade pe baza de rasini sintetice de inalta calitate, cu o mare capacitate de acoperire si si cu un grad de alb mare.

Asigura o, foarte buna, protectie la umiditate si in acelasi timp dispune de o excelenta capacitate de permeabilitate la vaporii de apa. Düfa Fassadenfarbe este prevazuta cu un film de strat conservant, in scopul prevenirii infestarii cu fungi sau alge si are o rezistenta excelenta la intemperii.

Düfa Fassadenfarbe se poate nuanta, numai in masini speciale de colorare si doar in tonuri pastelate. 

AmbalareGaleti din plastic de 15 L
CaracteristiciAlb cu grad extrem de ridicat, cu posibilitate de nuantare in culori pastelate. Dispune de o capacitate excelenta la vapori. Este capilara, hidrofoba, si foarte buna hidrofug. Este rezistenta la intemperii si protejeaza impotriva infestarii cu ciuperci, alge etc. 
DestinatieUltim strat in decoarea fatadelor si/sau a suprafetelor interioare.
Mod de aplicareSe aplică cu ajutorul unei role (trafalet), pensule sau pulverizare (air-less) pe suport uscat, curat, portant, fără grăsimi şi impurităţi sau impregnate cu răşini, ceară, ulei. Se va aplica pe suport, amorsat în prealabil cu Düfa Tiefgrund LF.
Consum orientativAproximativ 145 ml/m2 per fiecare strat, în funcţie de rugozitatea şi absorbţia suportului. Valoarea exacta a consumului, se poate determina prin pregătirea unor suprafeţe de probă.
Timp de uscareIn condiţii de temperatură + 20°C şi max. 60% umiditate relativă a aerului, cca. 4-6 ore pentru aplicarea celui de-al 2-lea strat, rezista la rafale de ploaie dupa aproximativ 24 de ore, iar uscarea si partanta maxima, dupa 6 zile. La temperaturi scăzute şi grad de umiditate ridicat aceşti timpi se prelungesc.
Temperatura punere in opera+5oC pana la +25oC
Utilizabil24 luni de la data fabricatiei in conditiile depozitarii in spatii uscate, ferite de inghet si inchise ermetic.

Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!