Ceresit CT 10 lac de protectie chit de rost

Rating: 

Ceresit®

981302162

Scurta descriere:

Lacul pentru protejarea chiturilor de rost, Ceresit CT 10, este un agent de impregnare transparent, fara solventi. Ceresit CT 10 se utilizeaza pentru izolarea rosturilor de placi din ceramica. Lacul Ceresit CT 10 ajuta la izolarea si protejarea rosturilor, impiedicand formarea de murdarie sau ciuperci. Se poate utiliza atat la interior cat si la exterior.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
17,12lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Ceresit CT 10 lac de protectie chit de rost:

Impregnantul siliconic, Ceresit CT 10, destinat pentru protejarea chiturilor de rost impotriva murdaririi si previne aparitia fungilor. Se poate utiliza si pentru hidrofobizarea suprafetelor poroase sau impregnarea placilor ceramice, a betonului, sapelor si a pietrelor naturale. Ceresit CT 10 se poate aplica pe toate suprafetele solide, curate, uscate sau usor umede.Ceresit CT 10 este o izolatie transparenta a chiturilor de rost faianta in spatii cu umiditate mare: bai, dusuri. Ceresit CT 10 se mai poate utiliza pentru protectia limitata a suprafetelor ce trebuiesc reparate (ex: glazuri exfoliabile) si poate acoperi fisuri de maxim 0,2 mm. Se recomanda efectuarea de suficiente probelor pentru suprafetele foarte poroase pentru a se putea observa intensificarea culorilor, fie pentru dintr-un rest de placa, fie intr-o suprafata ascunsa vederii. Lacul Ceresit CT 10 se aplica fie cu rola de burete, rola cu par scurt sau pensula. Culoarea alb laptoasa, transparenta dupa uscare.

Specificatii produs:

AmbalareBidon din plastic de 1L
DestinatiePentru protejarea chiturilor de rost dintre placile de faianta, mozaic si piatra naturala pe suprafete orizontale si verticale, atat la interior cat si exterior ex: bai, dusuri, balcoane si terase in domeniul casnic
Consum orientativPentru ca absorbtia de material impregnant depinde foarte mult de capacitatea de absorbtie este bine sa se efectueze teste pe anumite suprafete pentru stabilirea exacta a consumului de material.
Absorbtia de apaCoeficient de absorbtie al apei prin capilaritate (W): 0,5 Kg/m2 v h 0,5.
Temperatura punere in operaDe la +5oC pana la +25oC
UtilizabilUscare rapida: intre 2 – 6 oreReview-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!