Membrana Isover Vario KM Duplex UV

Rating: 

Isover

981309783

Scurta descriere:

Membrana inteligenta Isover Vario KM Duplex UV poate fi folosita pentru protectia fata de umiditate a elementelor de constructie si pentru imbunatatirea etansarii acestora fata de trecerea aerului.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
342,72lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Membrana Isover Vario KM Duplex UV:

Membrana Isover Vario KM Duplex UV este un produs realizat din folie poliamidica, inteligenta, ce poate fi utilizata pentru protectia elementelor de constructie, fata de umiditate si imbunatatirea etansarii acestara fara de trecerea aerului. In timpul iernii membrana Isover Vario KM Duplex UV este etansa (permeabilitate foarte scazuta), nu permite accesul vaporilor de apa generati in interiorul cladirii catre elementele structurale ale peretelui sau a acoperisului. Acestia au temperaturi scazute si ar putea condensa pe ele, deteriorandu-le in timp. Pe timp de vara Isover Vario KM Duplex UV este permeabila (permeabilitatea ridicata), lasa sa treaca vaporii de apa rezultati din uscarea lemnului. In acest fel vaporii sunt eliminati din elementul de constructie si se evita condensarea in zonele mai reci ale acestora. Astfel se asigura pastrarea in stare uscata a elementelor structurale (in special a celor din lemn) si mareste durata de viata a acestora. In timpul anului membrana confera elementului de constructie o etanseitate deosebita la trecerea aerului. In acest fel se evita pierderile de caldura considerabile pe timpul iernii, precum si riscul aparitiei condensului pe elementele structurale. Este absolut necesar sa se respecte indicatiile de instalare ale furnizorului.

Specificatii produs:

Dimensiuni20x1,5m
Suprafata30m2
Masa neta m2specifica 80g/m2
Ambalarein role cu latimea de 1,5m, protejate de folie de polietilena.
Caracteristicipermeabilitatea variabila la trecerea vaporilor de apa; etanseitata inalta la trecerea aerului; instalare facila; usor de montat, netoxic; contribuie la protejarea mediului inconjurator; durata mare de viata si stabilitate in timp; nu este agreata de insecte, rozatoare sau paraziti; neutru din punct de vedere chimic, nu contine materiale corozive.
Destinatieprotectia elementelor structurale in: elemente de acoperis, pereti exteriori si plafoane.
Grosime membranade 220 μm
Rezistenta la tractiunedirect longitudilanala 128 si direct transversala 116 la UM 50N/mm2
Rezistenta la strapungerea cuiuluidirectie longitudinal/transversala 50N
Alungirea maximaNPD
Mod de aplicarea se consulta ghidul de montaj al furnizorului.
Permeabilitate vapori/Coeficient de difuziein functie de conditiile meteorologice, pentru mai multe detalii a se consulta fisa tehnica a produsului.
Temperatura punere in operaca temperatura maxima de utilizare +80oC
Clasa de reactie la focEuroclasa EReview-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!