Isover Domo Twin 10/5 vata minerala de sticla

Rating: 

Isover

981302359

Scurta descriere:

Saltele rulate din vata minerala de sticla Isover Domo Twin 10/5, obtinute prin procedeul TEL, sunt omogene, usoare si flexibile. Saltelele se pot utiliza pentru toate tipurile de izolatii termice sau fonice nesupuse unor sarcini mecanice. Ofera o excelenta izolare termica, siguranta la incendiu, material incombustibil, nu arde si o foarte buna izolare fonica.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
70,28lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Isover Domo Twin 10/5 vata minerala de sticla:

Vata minerala de sticla Isover Domo Twin10/5 este o saltea comprimata si rulata. Vata minerala de sticla Isover Domo Twin 10/5 ofera o protectie termica deosebita, ceea ce duce la economisirea energie pentru incalzire. Domo Twin 10/5 este un produs recomandat de catre Asociatia Auditorilor Energetici pentru Cladiri din Romania. Vata minerala de sticla Domo Twin 10/5 se poate utiliza pe toate tipurile de izolatii termice sau fonice nesupuse unor sarcini mecanice. La instalarea intre capriorii sarpantei, vata minerala de sticla Domo Twin 10/5 poate sta nesustinuta, datorita latimii mai mari cu 1 – 2 cm decat distanta dintre capriori. Pe langa excelenta izolate termica, vata minerala de sticla are un bun coeficient de absorbtie a zgomotului, este netoxica, nu este agreata de catre: insecte, rozatoare sau paraziti si contribuie la protectia mediului inconjurator. Domo Twin 10/5 este usor de manipulat, manevrat, se taie usor, astfel se obtine o instalare facila, fiind elastica si compresibila si are o rezistenta indelungata in timp in pozitie verticala.

Specificatii produs:

Dimensiuni2x7500x1200x50 mm
Suprafata18,00 m2/rola
Ambalarerola in folie de polietilena
DestinatieIn toate tipurile de izolari termice si fonice nesupuse sarcinilor mecanice, ex: intre si sub capriorii de sarpanta, pe planseele podurilor circulabile sub placare cu lemn sau similara, planseele podurilor necirculabile, in peretii caselor pe structura de lemn, izolarea echipamentelor si rezervoarelor, pe suprafata interioara a peretilor verticali in domeniul: casnic, birouri, comercial, spatii publice.
Conductivitate termica λ0,039 Wm/K
Rezistenta termica1, 275/2,55 m2K/W
Absorbtia de apaNPD
Factor de rezistenta la umidiate μ1
Indice de transmitere a zgomotului Afr>5 kPa s/m2 atat pentru indicele de transmisie a zgomotului la impact cat si pentru cel de absorbtie aerian.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!