Ceresit CT 7 Universal Primer 5L

Rating: 

Ceresit®

981308670

Scurta descriere:

Pentru amorsarea suprafetelor absorbante inainte de: montarea placilor ceramice, a placilor termoizolante sau a acoperirilor cu glet, vopsea lavabila.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
21,05lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Ceresit CT 7 Universal Primer 5L:

Ceresit CT 7 grund se foloseste pentru amorsarea suprafetelor absorbante, cum ar fi: betonul, tencuielile traditionale pe baza de ciment, ciment – var, beton celular. Utilizarea Ceresit CT 7 este recomandata in special pe suprafete de ipsos si BCA. Este potrivit si pentru grunduirea placilor de gips – carton neimpregrante. Ceresit CT 7 se poate utiliza, atat la interiorul, cat si la exteriorul cladirilor, printre altele, inainte de montarea placilor ceramice, spacluire, zugravire, tapetare sau montarea placilor termoizolante.

Specificatii produs:

AmbalareBidon din plastic de 5L
Bazadispersie apoasa de rasini sintetice
CaracteristiciScade capacitatea de absorbtie a stratului suport, creste aderenta suprafetei, lasa peretii sa respire, faciliteaza aplicarea straturilor succesive, de exemplu: adezivi, mase de spaclu, vopsele.
Destinatiepentru amorsarea suprafetelor absorbante si neabsorbante pentru imbunatatirea aderentei la stratul suport atat la interior cat si la exterior, in vederea pregatirii suprafetelor ce urmeaza a se finisa cu; placaje ceramice, gleturi, tapetari, vopsele, dar si pentru montarea placajelor termoizolante.
DensitateaCca 1,0 Kg/dm3
Mod de aplicareCu pensula.
Consum orientativIntre 0,1 si 0,5L/m2 in functie de omogenitatea si capacitatea de absorbtie a suprafetei.
Timp de uscareAproximativ 2 ore in functie de capacitatea de absorbtie a suprafetei si a conditiilor de umiditate si temperatura.
Temperatura punere in operaIntre +5oC si +25oC
Utilizabil12 luni de la data fabricatiei, prin depozitare la rece, in ambalaje originale, nedeteriorate. A se feri de inghet.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!