Panouri compuse pentru termoizolare Rigips® Rigitherm 20PS

Rating: 

Rigips®

981306676

Scurta descriere:

Panoul Rigips® Rigitherm, este un panou compus, cu doua straturi, unul din placa de gips – carton si unul din polistiren expandat, lipite pentru izolarea termica a peretilor la interior. Panoul Rigitherm este un produs potrivit in cazul renovarilor, unde nu se poate realiza termoizolarea la exterior, sau in cazul in care nu se aproba, de catre institutiile abilitate, interventia asupra fatadelor.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: Indisponibil

Termen de livrare: 1-14 zile
56,76lei

Anunţă-mă când devine disponibilTrimite
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Panouri compuse pentru termoizolare Rigips® Rigitherm 20PS:

Panoul Rigips® Rigitherm 20PS, din gips – carton RB 9,5 si polistiren expandat EPS 20mm grosime, conform SR EN 13950:2006. Panoul Rigitherm 20 PS este recomandat pentru utilizat in zonele climatice dupa cum urmeaza: zid exterior din BCA 30cm grosime si pentru pereti din B.A. Prefabricat tristrat (12-8-7) cu grosimea de 27cm – zonele I, II, III, IV (Sud, Vest, Centru, Nord si Est) Panourile Rigitherm sunt usor de montat, nefiind nevoie de o persoana calificata, practic fiind fixate cu adezivul Rigips® Rifix Termo. Pentru montajul panourilor Rigitherm, se necesita indepartarea tencuielilor si ulterior desprafuirea suprafetelor. Adezivul se aplica direct pe panou, in cordon continuu, pentru a nu facilita circulatia aerului intre perete si panou, si pe linia mediana a acestuia in 3 – 6 puncte, urmand ca placile sa se fixeze de zidarie. Costul este redus, fiind necesare unelte minime. Un avantaj al placarii cu Rigips® Rigitherm, este acela al independentei, nefiind necesare aprobari din partea vecinilor sau a autoritatilor, putand fi montate oricand, indiferent de vremea de afara. Confortul se va imbunatatii, temperatura peretilor va creste simtitor. Rezistenta termica a panourilor Rigitherm 20PS este de 0,54 mpK/W

Specificatii produs:

Dimensiuni1200x2600x29,5mm
Suprafata3,12 m2
Masa neta m28 Kg/m2
Masa25 Kg
DestinatiePanoul compus din placa gips – carton + un panou polistiren expandat este o solutie ideala in situatiile in care nu se poate intervenii asupra fatadelor, nefiind necesar acordul vecinilor sau autoritatilor. Este un produs destinat, mai ales renovarilor sau in lucrari efectuate in cladirile istorice in domeniul casnic, birouri, comercial sau spatii publice.
Clasa de absorbtie a apei:NPD
Permeabilitate vapori/Coeficient de difuzieNPD
Clasa de reactie la focC-s3,d0 conform SR EN 13501-1+A1:2010
Rezistenta la focFara
Coeficient de absorbtie a sunetului αTencuiala uscata nu influenteaza caracteristicile de izolare acustica ale peretelui masiv.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!