Placa 12,5mm ciment Rigips® Aquaroc, muchie dreapta

Rating: 

Rigips®

981305278

Scurta descriere:

Placa Rigips® Aquaroc, este o placa speciala rezistenta la umiditate ridicata. Placa Rigips® Aquaroc este realizata din ciment cu miez usor ce include granule de polistiren expandat, si suprafete armate cu fibra de sticla, greu combustibila, cu o rezistenta la foc de pana la 60 minute si un nivel ridicat de izolare acustica.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
257,64lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Placa 12,5mm ciment Rigips® Aquaroc, muchie dreapta:

Placile Rigips® Aquaroc muchie dreapta SR EN 12467 se poate utiliza in spatiile cu expunere directa la actiunea apei sau a umiditatii excesive. Placa Rigips® Aquaroc este ideala pentru camerele cu umezeala ridicata datorata aburului datorita gradului mic de absorbtie apa. Datorita nivelului pH – ului 12, are o rezistenta eficienta si sporita impotriva mucegaiului. Placa Rigips® Aquaroc se poate utiliza in realizarea placarilor sau a peretilor de compartimentare, neportanti, pe structuri metalice independente, plansee, in zonele de trafic, zgomotoase, sau supuse socurilor mecanice, avand o rezistenta de 42N/mm2. Placa Rigips® Aquaroc se poate utiliza, atat la interior cat si exteriorul cladirilor, putand fii finisat cu vopsea, placari cu faianta sau gresie, piatra naturala, dar sa nu se depaseasca greutatea de 50 Kg/m2, tencuiala decorativa . De asemenea Rigips® Aquaroc, poate sustine greutati suplimentare cu sarcina maxima de pana la 20Kg, punct de fixare.

Specificatii produs:

Dimensiuni1200x2500x12,5 mm
Suprafata3,00 m2
Masa neta m213,50 Kg/m2
Masa40,50 Kg
DestinatiePlaca din ciment este ideala pentru a construii suprafete drepte, estetice si rezistente – pereti si plafoane, constructii functionale la interior, in zonele sau proiectele cu mari cerinte in ce priveste asigurarea unui grad de confort acustic, dar si o rezistenta la foc sau incendiu ex: parcari, pivnite, camari, bucatarii, holuri de spital, sali de agrement, scoli, piscine, toalete publice, laptarii etc. domeniul casnic, birouri, spatii publice interioare si industrial
Clasa de absorbtie a apei:8% si absorbtia superficiala a apei (g/m2) <180 conform EN 520
Permeabilitate vapori/Coeficient de difuzieNPD
Clasa de reactie la focA2-s1,d0
Rezistenta la focgreu combustibila.
Coeficient de absorbtie a sunetului αA se vedea documentatia producatorului. Izolarea la sunetul aerian direct este o caracteristica ce depinde de un sistem in ansamblu si nu de un produs izolat.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!