Placa 12,5mm gips – carton Rigips® Fonic tip D, muchie PRO

Rating: 

Rigips®

981300981

Scurta descriere:

Placa din gips – carton, cu miez din ipsos cu densitate sporita si invelis din carton albastru, rezistent. Este destinat pentru compartimentari cu izolare acustica imbunatatita. Placa Rigips® Fonic, este destinat peretilor de compartimentare, sau planseelor, unde intimitatea este foarte importanta, in spatii aglomerate, ori in proiectele a caror cerinta este un indice de izolare acustica.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
32,96lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Placa 12,5mm gips – carton Rigips® Fonic tip D, muchie PRO:

Placile din gips – carton Rigips® Fonic tip D SR EN 520+A1:2010, muchie 4 PRO se utilizeaza in sisteme de placari, pereti de compartimentare neportanti si pe structuri metalice independente sau plansee in zonele in care se doreste un grad inalt de izolare fonica. Placile din gips – carton Rigips® Fonic, datorita celor 4 muchii adancite ajuta la umplerea golurilor mai usor, uniform si rapid cu materiale de chituire, iar utilizarea benzii de armare din fibra de sticla previne aparitia fisurilor. In cazul conditiilor de iluminare moderata nu se mai percep trecerile dintre placi. Placa Rigips® Fonic din gips – carton, permite reducerea disconfortului termic de pana la 60%, iar utilizarea in sistem de dubla placare, conduce la o mai mare imbunatatire a indicelui de izolare acustica.

Specificatii produs:

Dimensiuni1200x2000x12,5 mm
Suprafata2,40 m2
Masa neta m212,32 Kg/m2
Masa29,57 Kg
DestinatiePlaca din gips – carton este ideala pentru a construii suprafete drepte, estetice – pereti si plafoane, constructii functionale la interior, in zonele sau proiectele cu mari cerinte in ce priveste asigurarea unui grad de confort acustic, ex: apartamente de locuinte, birouri, cabinete medicale, spitale si clinici, hoteluri, centre SPA, saloane de cosmetica, biblioteci sau sali de lectura domeniul casnic, birouri, spatii publice interioare si industrial
Clasa de absorbtie a apei:< 10%, clasa H2 conform SR EN 520 + A1:2010
Permeabilitate vapori/Coeficient de difuzieμ 19
Clasa de reactie la focA2-s1,d0
Rezistenta la focincombustibil
Coeficient de absorbtie a sunetului αConform SR EN 520 + A1: 2010. A se vedea documentatia producatorului. Izolarea la sunetul aerian direct este o caracteristica ce depinde de un sistem in ansamblu si nu de un produs izolat.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!