Placa mini 12.5mm gips–carton Rigips® RBI tip H2, muchie PRO

Rating: 

Rigips®

981305016

Scurta descriere:

Placile RBI, de culoare verde, sunt ideale pentru placarea suprafetelor cu umiditate sau expuse aburilor, datorita gradului redus de absorbtie al apei, de sub 10%. Produsul ajuta la reducerea costurilor si accelereaza procesul de construire. Utilizarea placilor din gips – carton Rigips conduc la imbunatatirea conditiilor de locuit si la o estetica net superioara.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
17,56lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Placa mini 12.5mm gips–carton Rigips® RBI tip H2, muchie PRO:

Placa din gips–carton, rezistenta la umezeala cu miez din ipsos alb special tratat si invelis din carton rezistent, verde, greu combustibila. Placile mini din gips–carton Rigips® RBI tip H2 SR EN 520+A1:2010, muchie PRO se utilizeaza in realizarea de constructii functionale la interior in spatii cu inaltimi reduse, sub panta mansardei, a scarii sau a mastilor de cada, placate ulterior, unde este prezenta umezeala. Datorita celor 4 muchii adancite ajuta la umplerea goluri mai usor, uniform si rapid cu material de chituire, iar utilizarea benzii de armare din fibra de sticla previne aparitia fisurilor. In cazul conditiilor de iluminare moderata nu se mai percep trecerile dintre placi. Placile mini, din gips – carton Rigips® RBI tip H2, se pot utiliza in zonele cu umiditate relativa pana la 90% pe perioade scurte. Placile de gips – carton RBI sunt un bun suport pentru placarile de faianta. Datorita latimii de 600 mm, placile mini sunt usor de transportat si de montat chiar de o singura persoana.

Specificatii produs:

Dimensiuni600x2000x12,5 mm
Suprafata1,2 m2
Masa neta m27,43 Kg/m2
Masa8,88 Kg
DestinatiePlaca de gips-carton de 12,5 mm grosime este ideala pentru a construii suprafete drepte, estetice – pereti si plafoane si constructii functionale la interior, in spatii cu umiditate sau expuse aburilor: masti cazi, cabine de dus, ascundere tevi, reparatii in jurul tamplariei, rafturi de depozitare, scafe de lumina etc. in bai, bucatarii, zone supuse aburilor, domeniul casnic, birouri, spatii publice interioare si industrial
Clasa de absorbtie a apei:< 10%, clasa H2 conform SR EN 520 + A1:2010
Permeabilitate vapori/Coeficient de difuzieμ 10 conform SR EN 12524:2005
Clasa de reactie la focA2-s1,d0
Rezistenta la focincombustibil
Coeficient de absorbtie a sunetului αA se vedea documentatia producatorului. Izolarea la sunetul aerian direct este o caracteristica ce depinde de un sistem in ansamblu si nu de un produs izolat.Review-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!