Ceresit CL 69 Ultra – Tight 30mp

Rating: 

Ceresit®

981307787

Scurta descriere:

Membrana de impermeabilizare si decuplare, Ceresit CL 69 Ultra – Tight, in 3 straturi pentru astuparea fisurilor, utilizabila si ca sistem de placare volant. Ceresit CL 69 Ultra – Tight este o alternativa ideala pentru produsele de hidroizolare lichida destinata izolarii balcoanelor, teraselor si camerelor umede. Asigura o lucrabilitate potrivita.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: Indisponibil

Termen de livrare: 1-14 zile
864,96lei

Anunţă-mă când devine disponibilTrimite
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Ceresit CL 69 Ultra – Tight 30mp:

Membrana, in 3 straturi, de impermeabilizare si decuplare, Ceresit CL 69 Ultra – Tight este rezistenta la apa, intarzie trecerea vaporilor, faciliteaza rapiditatea de lucru datorita lipsei timpului de uscare. Membrana Ceresit CL 69 Ultra – Tight se poate utiliza, atat pe suprafete orizontale cat si verticale la interior, iar la exterior doar orizontale. CL 69 Ultra – Tight se utilizeaza ca element de flexibilizare si impermeabilizare a suprafetei peretelui sau pardoselilor sub placarile ceramice sau din piatra naturala. Datorita efectului de decuplare, Ceresit CL 69 Ultra – Tight este recomandat pentru placari ceramice pe suprafete critice, dar si pentru scoaterea (indepartarea) placilor ceramice sau din piatra naturala. Ceresit CL 69 se poate aplica pe: beton usor, sape de ciment sau anhidrice, asfalt turnat, sape uscate, pardoseli calde, placari ceramice anterioare, placi din fibre sau gips, rosturi de zidarie, liant caramida – mortar, tencuieli pe baza de ciment, var – ciment, ipsos sau placi din spuma rigida. Suprafeta de baza trebuie sa fie solida, rezistenta si lipsite de substante care ar impiedica aderenta. Fisurile nu sunt un impediment pentru membrana Ceresit CL 69 Ultra – Tight, atata timp cat marginile fisurilor sunt la nivel si sapa nu este predispusa la deformari in plan vertical (umflare, scorojire, incretire). Membrana se inglobeaza in stratul de adeziv, cu suprapuneri de 5 cm si lipite pentru asigurarea impermeabilizarii.

Specificatii produs:

AmbalareRola 30x1m / 30 m2 in cutie.
Bazafolie de polietilena cu material textil pe ambele fete. Membrana de culoare galbena.
DestinatiePentru pereti si pardoseala, la interior si pardoseala exterior sub placarile ceramice sau piatra naturala, ex: bai, dusuri, piscine si camere cu umiditate ridicata in domeniul casnic.
Grosime membranaAprox. 0,4 mm
Rezistenta la tractiune> 0,3 N/m2
Valoare Sd:aprox. 80M
Temperatura punere in operaDe la +5oC si +30oCReview-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!