Hidroizolatie Ceresit CL 51 “Express”

Rating: 

Ceresit®

981302125

Scurta descriere:

Hidroizolatia flexibila Ceresit CL 51 ”Express”, impermeabila folosita pentru etansarea spatiilor sub placari de gresie sau faianta. Ceresit CL 51 “Express” este un produs destinat pentru etansarea suprafetelor suport fara rost, inainte de aplicarea placajelor de gresie si faianta la interior. Ceresit CL 51 este gata de utilizare si faciliteaza posibilitatea cu placari ceramice dupa aprox. 2 ore.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
73,67lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Hidroizolatie Ceresit CL 51 “Express”:

Hidroizolatia monocomponenta Ceresit CL 51 “Express” este o hidroizolatie flexibla care se foloseste sub placari de gresie si faianta sau piatra naturala. Ceresit CL 51, impermeabil, este un produs de etansare a spatiilor cu umiditate mare si permanent umede sau ude. Se utilizeaza atat la interior, cat si pe pardoseli incalzite, in domeniul casnic. Hidroizolatia Ceresit CL 51 “Express” se aplica pe suprafete uscate, rezistente, cu o buna capacitate portanta, stabile, curate, fara decoflor, praf, mizerie sau urme de vopsea, suficient netezita si fara fisuri. Substraturile emitatoare de praf se vor curata si amorsa, asemeni tuturor suprafetelor absorbante. Ceresit CL 51 “Express” se aplica nediluat, cu rola sau pensula. Pentru obtinerea unei bune etansari, se recomanda utilizarea a doua straturi, aplicate perpendicular, cu aplicarea benzilor CL 152, la imbinarea dintre pereti si pardoseala. Hidroizolatia Ceresit CL 51 “Express”, se poate aplica pentru protejarea substraturilor sensibile la umiditate: sape anhidrit, cu umiditate relativa de < 5%, BCA, sape de nivelare, placi de gips, gips-carton fixate in concordanta cu prevederile producatorilor, tencuieli din gips sau alte substraturi pe baza de gips cu umiditate sub 1%.

Specificatii produs:

AmbalareGaleata plastic 5 KG
BazaDispersia de rasini sintetice
DestinatiePentru etansarea spatiilor cu umiditate, permanent umede si ude, atat la interior, cat si pe pardoseli cu incalzire inglobata EX: bai, bucatarii, dusuri, toalete. In domeniul casnic
Grosimea straturilorMinim 1,0 mm
Timp de pregatiregata de aplicat
Consum orientativ1,1 Kg/m2
Timp de uscarePrimul strat: aprox. 1,5 ore, al doilea strat: aprox. 2 ore.
Impermeabilitatea la apaPermeabilitate la apa presiune: 0,15 MPa, dupa 7 zile fara scurgeri.
Temperatura punere in operaDe la +5oC si +25oC
UtilizabilPlacare cu faianta dupa aprox. 4 ore de la aplicare celui de-al doilea stratReview-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!