Ceresit CT 19 5L SuperGrip grund de contact

Rating: 

Ceresit®

981307275

Scurta descriere:

Grundul de contact Ceresit CT 19 SuperGrip se utilizeaza pentru amorsarea suprafetelor absorbante si neabsorbante, asigurand o puternica punte de aderenta intre materialele de finisare a peretilor si pardoselilor si suprafetele critice. Grundul se poate aplica atat in plan orizontal cat si vertical la interior, pardoseli incalzite si exterior. Grundul este gata de utilizat si nu trebuie diluat.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: Indisponibil

Termen de livrare: 1-14 zile
51,82lei

Anunţă-mă când devine disponibilTrimite
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Ceresit CT 19 5L SuperGrip grund de contact:

Grundul de contact Ceresit CT 19 SuperGrip, fara solventi, cu uscare rapida, tixotropic, se utilizeaza ca strat preliminar, atat la interior cat si exterior, pentru materiale de nivelare si a adezivilor de gresie si faianta si piatra naturala sau artificiala. Grundul de contact Ceresit CT 19 SuperGrip, este perfect pentru suprafete critice, de tipul: OSB, placari ceramice anterioare, mozaic turnat, beton bine finisat, straturi pe baza de dispersie si epoxidice, aducand o imbunatatire a aderentei pe suport, doar la interior. Grundul de contact Ceresit CT 19 SuperGrip se mai poate utiliza pe: suprafete anhidrite, elemente de sapa preturnata, cum ar fi placile de fibrogips pentru pardoseala, beton, suprafete din lemn cu sau fara strat de vopsea (placi aglomerate, OSB, dusumea de lemn), sapa de egalizare, , tencuieli pe baza de ciment, var – ciment, var si ipsos. Suprafetele, ce urmeaza a se amorsa cu grundul CT19, trebuie sa fie uscate, cu o buna capacitate portanta si fara substante care ar scadea aderenta, precum:grasimi, bitum, praf, etc. Pentru mai multe date, privind caracteristicile suportului, va rugam sa confruntati fisa tehnica.

Specificatii produs:

AmbalareGaleata plastic 5L
Bazadispersie de rasina sintetica neutra, compusi minerali si pigmenti, de culoare albastru deschis.
DestinatiePentru amorsarea suprafetelor absorbante si neabsorbante pentru imbunatatirea aderentei la stratul suport. Grundul Ceresit CT 19 se utilizeaza in domeniul casnic.
DensitateaCca 1,5 Kg/dm3
Mod de aplicarecu pensula moale, bidinea sau trafalet cu par scurt.
Consum orientativIntre 0,1 si 0,3 L/m2 in functie de tipul substratului.
Temperatura punere in operaDe la +5oC si +25oC
Valoarea limita maxima (cat A/c):40g/L (2010). Aces produs contine 10g/L
UtilizabilIntre 2 si 6 ore, in functie de conditiile termice si de umiditate, precum si de tipul substratuluiReview-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!