Ceresit CT 17 2L grund de profunzime

Rating: 

Ceresit®

981302165

Scurta descriere:

Grundul de profunzime Ceresit CT 17 poate fi utilizat pentru pereti si plansee. Ceresit CT 17 este ideal pentru stabilizarea si reducerea absorbtiei: betoanelor usoare, a BCA-ului, a gleturilor de ipsos, gips – carton, a sapelor anhidrit, a sapelor de ciment absorbante, a planseelor de beton cu mare densitate, netede si a straturilor suport ce au ca liant cimentul.

More details

Comenzi telefonice:
Recomandă acest produs:

Disponibilitate: In stoc

Termen de livrare: 1-14 zile
13,70lei

Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență
Suport tehnic pe toată
durata desfășurării
construcției - gratuit
Transportul - gratuit
la o comandă minimă de 2000 lei
Înființare in anul 1997
20 ani de existență

Descriere Ceresit CT 17 2L grund de profunzime:

Grundul de profunzime Ceresit CT 17 are o penetare puternica, rezistenta mare la factorii atmosferici agresivi, intareste stratul suport, reduce absorbtia este inodor si fara solventi. Ceresit CT 17 se poate utiliza, atat la interior, cat si la exterior, sau in spatii cu umiditate mai mare, plan vertical sau orizontal pentru a reduce absorbtia stratului suport, impiedicand astfel o uscare rapida a mortarelor adeziv sau vopselelor. Grundul de profunzime Ceresit CT 17 se poate aplica in strat preliminar inainte de: executia la pardoseli cu sape, placari ceramice, mozaic sau piatra naturala, grund pentru pereti, inaintea aplicarii de vopsea lavabila sau tapetare. Ceresit CT 17 este recomandat pentru amorsarea suprafetelor de: beton usor, BCA, a gleturilor de ipsos, gips – carton, a sapelor anhidrice sau de ciment, a straturilor ce au ca liant cimentul, a planseelor din beton netede. Suprafetele suport trebuie sa fie rezistente, curate si uscate, lipsite de substante antiaderente, precum: praf, grasimi, etc.

Specificatii produs:

AmbalareCanistra plastic 2L
BazaDispersie de rasini sintetice in apa, usor pigmentata de culoare galben deschis
DestinatiePentru amorsarea suprafetelor suport, ajutand la scaderea capactitatii de absorbtie alea acestora. CT 17 se utilizeaza atat la interior cat si la exteriorul cladirilor, inainte de montarea: placilor de gresie, faianta, mozaic sau piatra naturala, tapet, vopsele sau sapelor in domeniul: casnic, birouri, spatii publice sau industrial.
DensitateaCca 1,0 Kg/L
Mod de aplicarecu pensula sau bidineaua.
Consum orientativIntre 0,1 si 0,2 L/m2 in functie de absorbtie a suprafetelor.
Temperatura punere in operaDe la +5oC si +30oC
Valoarea limita maxima (cat A/c):40g/L (2010). Aces produs contine 10g/L
UtilizabilDupa aproximativ 4 oreReview-uri (0):

Aboneaza-te la newsletter-ul Sipex si bucura-te de avantaje!